sunnuntai 14. helmikuuta 2010

ystävänpäivä

kaupallinen juhlahan tämä on mutta kyllä sitä silti aina miettii ystäviä tänä päivänä,kuika paljon tulee onnitteluja..tms..
sairaanaa varsinki sitä on nähnyt ystävien tarpeen ja sen ketkä on oikeita ystäviä.
ja keitä ei kiinnosta ollenkaan.
ystävyys kun ei aina ole sitä bilettämistä ja shoppailua.
vaan jokaisella joskus tulee se hetki jolloin on vaikeaa ja silloin niitä ystäviä tarvitaan.
itse olen tyytyväinen muutamaan ystävääni..Monia jäänyt tien varrella pois ku tuntuu ettei ne välitä.
se et jätetää ulkopuolella bileistä tms tuntuu pahalta.
mut kai sitä on yritettävä ystäviäkin ymmärtää.
silloin joskus jos ei ole ikinä kokenut mitää sairauksia tai hankaluuksia,niin vaikea sitä on ymmärtää.
nuoren eläkeläisen rahatilannekin on vielä tosi paha,,,alle tonnin kk palkalla tai eläkkeellä ei oikein pärjää.
Ois ihanaa saada säästää rahaa ja lähteä matkustelemaan ja shoppailemaan.
mutta kun laskujen jlk ei jää mitään käteen...niin siinähä me juhlitaan.
kävin tänään moikkaa kavereita jotka oli ollut lapissa reissussa,ja heidän 3v pikku prinsessaa sitä oli ollut jo iso ikävä.
sitten kontulassa oli laskiaisrieha tapahtuma mitä äiti järkkäili ni kävin äitiä ja mummia sitten siel moikkailemassa.
salille en päässyt.
polvet ja olkapää ni stna kipeet...
meni sit taas ruokapuoli ja juomapuoli aika pepulleen...!
Jos nyt huomisesta alkaen tekis kunnon diilin...ruoka ruokana,ei herkkuja vaan hedelmiä,baarissa ei tule istuttuu varmastikaan koska ei ole rahaa.
eli liikkua liikkua liikkua...!!!!
Kiloja pois,kiloja pois.
tässä viikon fiilinki
hyvääystävänpäivää <3

5 kommenttia:

  1. Sinä sentään saat tonnin, nuorena toimeentulotukilaisena vuokran maksamisen jälkeen kädessä on 150 euroa, jolla pitäisi maksaa sitten ruoasta alkaen kaikki :D

    Kovasti lukijoita kaipailit jossakin vaiheessa. Minua ainakin hieman karkoittaa kirjoitustyylisi eli luopuminen isoista alkukirjaimista ja kieliopista siellä sun täällä. Pieniin kappaleisiin jaettuna sitä vielä lukee, mutta pitkissä kappaleissa ihan rehellisesti lukeminen muuttuu niin raskaaksi, että sitä luovuttaa kesken. Etenkin, kun mukana ei ole kuvia tai mitään muuta keventämässä tekstiä. Tätä en siis tarkoita pahalla, pohdinpa vain, että mitä syitä lukijoiden puutteeseen voi olla ja tämä ainakin itsellä tuli mieleen :)

    VastaaPoista
  2. Juu no siis mullekin jää käteen vuokrien ja laskujen jlk..alle 200e,ja niiku esim ens kuussa luultavammin elän toimeentulo tuella silloin rahaa jää alle 100e laskujen takia...
    alle tonnilla tarkoitinkin muutamaaki sataa alle.
    toimeentulotuki eikä eläke nuorila ole kovinkaan suuri.
    ja sitä saa kyllä kituutella.
    juu no oli blogi siirtynyt ihan lopusta jo monien lukijoiden pariin...yksi vaan oli merkannut =) ja lähinnä olin tarkistanut toimiiko blogi.
    lähinnä kirjoitan tätä päiväkirjana ja siksi en jaksa keskittyä kielioppiin tms.
    jos se jotain häiritsee niin eihän hän silloin lue.
    mäkin luen lähinnä niiiden ihmisten blogeja mitkä mua kiinnostaa.
    kuvia alussa oli enemmänkin,mut nyt ei ole ollut mahdollisuuksia eikä jaksamisia niitä napsia..otan aina kun on mahdollisuus ja jotain järkevää kuvattavaa

    VastaaPoista
  3. Hei!
    Mielestäni tästä blogista voisi tulla oikeasti jotakin tosi hyvää koska kerrot siinä omasta elämästä ja arjesta. Itseäni ainakin kiinnostaa.
    Mutta munkin täytyy yhtyä tähän toiseen kommenttiin, lukeminen voisi olla mielekkäämpää jos kirjoittaisit kokonaisia lauseita ja katsoisit isot alkukirjaimet,jne. :) Ja olen samaa mieltä kanssasi, aina ei kannata ottaa kuvia,etenkään jos ei ole mitään "kuvaamisen arvoista", enkä usko,että kuvat ovat niinkään se ratkaiseva tekijä, vaan ehkä enemmänkin tekstin asettelu ja huolittelu.
    Pidän sulle peukkuja ja toivottavasti saat lisää lukijoita. Kaikkea hyvää! :)

    VastaaPoista
  4. Olen siis tuo ensimmäinen anonyymi :)

    Minuakin sisältö kiinnostaa, sitä en kiellä. Itselleni kuitenkin aina katkonainen kielioppi alkaa kaihertaa siinä vaiheessa, kun lukeminen sen takia muuttuu oikeasti raskaaksi ja vaikeaksi. Pienet kielivirheet eivät häiritse, mutta jos minun täytyy tehdä töitä voidakseni lukea, kiinnostus yleensä loppuu valitettavasti siihen. Sisältöä sikäli en suosittelekaan missään nimessä muuttamaan, jokainen kirjoittaa nimenomaan siitä, minkä kokee itselleen tärkeäksi ja läheiseksi. Muita ei tarvitse sillä saralla käydä miellyttämään, oma blogi ja omat säännöt.

    Kuvia en sikäli odota, mainitsin ne vain yhtenä keinona keventää pidempiä kappaleita. Juurikin tuossa toisen anonyymin mainitsema tekstin asettelu on varmasti se, joka ratkaisee enemmän.

    Tietenkin voit pitää blogiasi aivan samalla tavalla kuin ennenkin, en minä sitä kiellä (ja vaikka kieltäisin, mitä sillä olisi sinulle oikeasti väliä :D), mutta lukemista tosiaan helpottaa se, että välimerkit ovat about kohdallaan ja alussa isot kirjaimet.

    VastaaPoista
  5. se vaan kun usein saattaa esim kirjoittaa yhdellä kädellä on paljon vaikeampaa ja hankalempaa aina paainaa caps lockia =))
    mutta yritän tietenkin ottaa toiveet huomioon

    VastaaPoista