tiistai 16. maaliskuuta 2010

elokuvia

Kuvat ovat tosi huonolaatuisia.
Mun kamera kun on niin halpis mallia,ensimmäisiä digikameroita mitä markkinoille tuli =)
Merkki kyllä ihan Nikon,mutta kun yrittää saada tarkkaa kuvaa se aina tärisyttää.
olen lainaillut nyt leffoja niin kirjastosta kun makuunista,ja on osunut nyt kyllä niin huonoa tsäkää.
ei yhtään mua kiinnostavia
Kirjastosta lainasin tämän putoavia enkeleitä,oli saanut hyvät arvostelut ja odotin paljon.mutta petyin

TARINA
Kahden kuuluisan kirjailijan tytär Helena pitää kuolleen isänsä mainetta yllä; esittää tämän runoja eri tilaisuuksissa ja hellii legendan muistoa. Välit äitiin ovat huonontuneet äidin muutettua Ruotsiin. Helena syyllistää äitiään isänsä hylkäämisestä.

Äiti ja tytär kohtaavat uudelleen Helenan psyykkisen terveyden heiketessä ja selviytyäkseen tyttären täytyy kohdata todellisuus äidin muistelmien kautta. Helena eläytyy voimakkaasti tarinaan ja kuvittelee itsensä äitinsä tilalle. 1940-50 –lukujen värikäs taiteilijaelämä ja uskomaton luovuus kietoutuvat kiehtovasti yhteen intohimoisten ihmissuhteiden ja kirjailijaisän tuhoavan sairauden kanssa. Yhdessä Äiti ja tytär kohtaavat repaleisen menneisyytensä suurimman tragedian silmästä silmään.

Putoavia Enkeleitä pohjautuu Lauri Viidan ja Aila Meriluodon tarinaan, kertoen sen elokuvassa fiktiivisen tyttären Helenan näkökulmasta. Se on tavanomaisia karsinoita kaihtava kahden suuren taiteilijan voimakas rakkaustarina, nuoren tytön kasvutarina ja aikalaiskuvaus.

Se näyttää mahdollisen maailman ja näkemyksen siitä, miten asiat olisivat voineet tapahtua tarinan esikuvien välillä. Se ajaa kuitenkin korkealta ohi kaikkien näköispatsastelevien taiteilijaelokuvien. Harkituista kuvista ja tunnelmista sekä kertomuksen kahdesta eri aikatasosta rakentuu monisäikeinen ja yllättävä draama, joka lähestyy kohteitaan lämmöllä ja kunnioituksella
Mun oma mielipide on että leffa oli tosi sekava,ahdistava,ja ei sitä oikein jaksanut katsoa. =(
Näyttelijät elena leeve ja tommi korpela olivat kyllä hyviä.
Tykkään Tommi korpelasta esim.näyttelijä ja hänen tavastaan hoitaa työnsä,oon nähnyt sitä läheltäkin kun olin avustajana Miehen Työ elokuvassa.


Tästä elokuvasta ei ole kuvaa kun kansi on niin tumma ettei onnistunut mutta kyseessä siis Kirjastosta lainattu Jörn Donnerin elokuva Miestä ei voi raiskata.
Alkuperäinen nimi:Män kan inte våldtas
Valmistusvuosi:1978
Ohjaajat:Jörn Donner
Käsikirjoittajat:Jörn Donner, Märta Tikkanen
Pääosanäyttelijät:Anna Godenius, Göran Schauman, Gösta Bredefeldt, Toni Regner
Maat:Ruotsi, Suomi
Kielet:ruotsi
Pituus:99 min
Genret:Draama, Trilleri
Suomen ensi-ilta:03.03.1978

Tämä nyt taas ainakin oli kyllä niin ihmeellinen,enkä ainakaan näin yksin jaksanut yhtään keskittyä,menin suihkuun välissä jos leffa olisi muuttunut mutta ei joten keskeytän ja siirryn katsomaan lemmen viemää =)


Tää on taas tosi huonolaatuinen kuva,mutta kelvatkoon.
TAKAKANNEN TEKSTI
Dance Flick
wayans-veljesten elokuva.veljesten jotka tekivät myös scary movien.

Suloisen ja viattoman meganin balettihaaveet murskautuvat kun hän joutuu vaihtamaan koulua karumpaan kaupungin osaan.Siellä hän tapaa Thomasin,nuoren katu-uskottavan hiphop-tanssijan.Onnistuuko kiltti esikaupungin tyttö uusine ystävineen lisäämään kierroksia ja toteuttamaan unelman.Elokuva on kaikkien tanssikisojen- ja tanssileffojen-äiti.
kesto 1h 20min
Kreisikomedia
Tältä leffalta odotin paljon koska olen esim step uppejen,firty dancingin,ja mitä niitä kaikkia onkaan niin suuri fani,mutta tämän lopetin kesken.
Pitäsköhän mun hetkeks lopettaa leffojen katselu jos se onkin vaan mun mielestä kiinni että ei mikään sytytä.mut ei viittis nyt lopettaa ku makuunissa on leffarallit menossa -50% kaikki leffat.

2 kommenttia:

  1. Ne muutamat tanssileffat mitä oon nähny niin oon kyllä tykänny. Toisaalta tanssi on kyl lähellä sydäntä. Pitääpä tsekata toi dance flick

    VastaaPoista
  2. juu no maku asiahan se on..mut tosta en tykännyt.
    ne muut tanssileffat on ihan eri tasoa.
    Kandee käydä nyt vuokraa,se on uutuksissa ja -50.hintaa jäi 2.50

    VastaaPoista